Oudhollandse tegel

Tijdloos, kwaliteit, rustiek...

De oudhollandse tegel is een product van Schellevis. Deze tegel is meer dan 20 jaar op de markt. Het model is niet veranderd en de kwaliteit is nog steeds hoog. Dat de tegel niet veranderd is en nog steeds populair is in al die jaren, geeft al aan hoe tijdloos deze tegel is. 
Bij dit project hebben we het gecombineerd met composiet vlonderplanken met een eikenhouten look. Dit alles is ontstaan in overleg met de klant aan de hand van het 3D ontwerp van Mol Sierbestrating. 
Is dit ook jouw smaak?! Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden.   Vriendelijke groet John Mol

Dikformaat met kasseien!

Gebakken dikformaat met kasseien!

Een tijdloze combinatie, gebakken dikformaat met kasseien. In dit geval is de aansluiting met grote kasseien maar een combinatie van kasseien in het formaat van 10x10cm is ons advies voor toepassingen in de tuin.

Wij kunnen u helpen met het uitzoeken en het leveren van het materiaal. Door onze ervaring kunnen wij u goed advies geven! Voor een ambachtelijke stratenmaker bent u bij Mol Sierbestrating aan het goede adres.

Mol Sierbestrating vakmanschap

Dit zijn nou eens traptreden…

Een mooi stukje Dedemsvaart...

Al meer dan 15 jaar mogen we onze kunsten laten zien bij de Historische Vereniging Avereest in Dedemsvaart. Dit jaar hebben we her en der met oude waalformaat gewerkt en de uitdaging was toch wel het realiseren van de 2 nieuwe trappen. Samen met de plaatselijke grondwerker Van de Peppel, die ons machinaal hebben ondersteund, hebben we de klus geklaard. Niet alleen wij maar ook de Historische Vereninging Avereest waren blij met het eindresultaat. Een bezoek is zeker de moeite waard om terug te gaan in de tijd van Dedemsvaart!

mol sierbestrating - keramische tegels

Een VT-wonen tuin creëren?

Dit is eer voor je werk hebben..

Een mooi ontworpen tuin door de klant zelf. Wij mochten het in praktijk brengen. Een gebakken waalformaat in combinatie met 60×60 tegels. Een keramische toplaag en het bloemenmotief  a la VT wonen is van een porseleinen toplaag. De bloembakken zijn blokken van 15x15x60 en deze hebben we onderling verlijmd. Het invoegen is uitgevoerd met een waterdoorlatend voegsel. Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie en advies.  John Mol.

Mol Sierbestrating - grind - grindplaten

Water terug naar de natuur?..Grind!

Water terug naar de natuur? Grind!

De bierbrouwerij Avereest in Dedemsvaart is uitgebreid en moest er ook een tuinplan komen. Bij deze vaste klant hebben wij middels een 3D tekening een plan gemaakt. Tegenwoordig zijn de grindplaten goedkoper geworden en is het leggen van grindplaten met daarin grind een goed alternatief voor straatwerk. In dit geval was het grote voordeel dat het afvoer van water nu via het grind gaat en hierdoor konden wij een vlak terras maken i.p.v. straatwerk wat schuin moet liggen en richting een straatkolk moet lopen. De kosten zijn aanzienlijk lager en het oogt mooi. Op de foto’s is goed de werkwijze te zien. Neem gerust contact op voor meer informatie en prijzen betreft grind in jouw tuin en bij jouw bedrijf. 

Mol Sierbestrating 3D

3D ontwerp

Samen tot een mooi plan komen met 3D!

Bij deze klus hebben we bestaand straatwerk gecombineerd met nieuwe sierbestrating. Het is duurzaam en financieel geeft het voordelen. In dit geval heeft de klant met de besparing gekozen om hiervoor keramische tegels van 1 meter bij 1 meter en dikformaat stenen met footcomfort aan te schaffen! Wij zijn met de wensen aan de slag gegaan en door middel van de 3D tekening kwamen we tot een passend plan. Klant tevreden, wij tevreden!

Mol Sierbestrating stapelblokken

Wilt u een plantenbak met stijl?!

Plantenbakken in jouw tuin?!

Je ziet ze heeeel veel. Plantenbakken gemaakt van stapelblokken in de populaire maat, 60x60x15. 

In deze tuin was mijn advies om te werken met verschillende hoogtes waarbij in de hoogste bak een eyecatcher wordt geplant. Zoals je op de foto’s kunt zien werken wij met betonbanden als een fundament voor de stapelblokken. 

Wij denken graag met u mee om tot het juiste ontwerp te komen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Mol sierbestrating grondwerk oprit

De hele voortuin aanpakken?

Van oud naar nieuwe voortuin

Bij deze voortuin en oprit hebben we alles verzorgd van materiaal bestellen, opnemen en afvoer oud straatwerk, ophogen voortuin, opbrengen straatzand en weer opnieuw aanleggen van het straatwerk.

Bij het leggen van het formaat 20×30 zagen wij de afwerking in plaats van knippen. Bij getrommelde 20×30 kunnen we ook prima knippen van de stenen want dan valt het ruwere afwerking niet op bij de getrommelde stenen. 

We hebben na het accorderen van de offerte alles teruggekoppeld met de klant betreft, planning, levering materiaal en geplande einddatum. De klant hoefde alleen maar te zorgen voor de koffie;-)

Terras met tegels en uiverstones

Vakmanschap vereist

Een klus als deze vereist vakmanschap om tot een mooi resultaat te komen. Verschillende hoogtes, maatverschillen, wel en niet af te trillen materiaal, zijn factoren die de juiste aanpak en volgorde van werken beïnvloedt. Er liggen bij soortgelijke projecten kleine foutjes op de loer. We houden van ons vak en daardoor is de focus goed aanwezig.